Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Restaurant de Koningshoek

 

We zijn al geruime tijd in samenwerking met FC Volendam. Zo verzorgen we daar vaak de buffetten voor de business club en de boxen. Deze samenwerking wordt van beide kanten als zeer prettig ervaren. Omdat er behoefte was aan gelegenheid om luxe te kunnen dineren zijn we een samenwerking aangegaan om een diner ruimte te exploiteren in de zuidhoek van het stadion. Zo is de Koningshoek geboren. Een diner ruimte waar kan worden genoten van lekker eten, waarna een wedstrijd van onze eigen voetbalclub volgt.

 

Wij ontvangen u 2,5 uur voor de wedstrijd met een feestelijke aperitief. Voor uw eerste gang krijgt u een heerlijke amuse. Als hoofdgerecht krijgt u een mooi vleesgerecht. Tot slot geniet u van een voortreffelijk dessert. In de rust schenken we u nog graag een kopje koffie of thee. Bij uw diner schenken we onbeperkt bijpassende wijnen.