Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Heerlijk eten en drinken... en ook nog leren koken

Niels en Wim zijn 2 gedreven vakidioten met passie die hun culinaire kennis en wetenschap graag willen delen met hun klanten. Daarom zijn zij een kookcursus gestart, waarbij de deelnemers in drie avonden van drie uur in een gezellige en ongedwongen sfeer ervaren en leren hoe je met behulp van een stuk basiskennis groot verschil kunt maken in de keuken.

De eerste van de drie avonden bestaat uit:

    Het bereiden van rozeval aardappeltjes, stroganoffsaus, haasbiefstuk op een moleculaire wijze tot een ongeëvenaarde steak bakken, specialiteiten uit de slagerij leren braden, gebruik kernthermometer bij groot vlees en flamberen.


Op de tweede avond wordt er uitleg gegeven over en gewerkt met:

    Italiaanse pasta’s
    Verse kruiden
    Verse salades
    Wokken met vele soorten saus, diverse groentes en kruiden.


Op de derde avond wordt het volgende gemaakt:

    Diverse soorten soep
    Verse salades
    Carpaccio á la Wim
    Scrappino
    Sabayon


Wim en Niels zijn gespecialiseerde, opgeleide chef-koks, die de kookactiviteiten weten te larderen met allerlei wetenswaardigheden. Als wijnliefhebbers laten ze hun cursisten tijdens het koken en het nuttigen van de zelf bereide maaltijd ook graag genieten van een goed glas wijn.

Tevens verzorgen Wim en Niels eenmalige kookworkshops voor vrienden, vriendinnen, vrijgezellen, collega’s of familieleden met een maximum van 16 personen.

Prijs kookcursus seizoen 2012/2013: € 135,- voor 3 avonden. Prijs voor eenmalige kookworkshop op aanvraag. Heeft u interesse, neem dan contact op met Sandra: 0299-399798


 

M V