Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Buffetten

Wilt u uw buffet tot in de puntjes laten verzorgen? De Buffetkoning maakt van elk buffet een heus luxefestijn. Of het nu gaat om een klein buffetje zoals een borrel, lunch of receptie, of om een groot feestbuffet tot 1250 personen, De Buffetkoning weet er meer dan raad mee. Met De Buffetkoning bent u verzekerd van een geslaagd buffet en zal het in geen geval de maaltijd zijn die roet in het eten gooit.

 

Buffet – Buffetmogelijkheden

De Buffetkoning kent talloze buffetmogelijkheden. Van Buffet Zuiderzee tot een Stamppotbuffet en van Buffet Volendam tot een Tapasbuffet. Ook gespecialiseerde buffetten als het Winters Buffet, Oosters Buffet, Italiaans Buffet en Zuid-Amerikaans Buffet behoren tot onze uiteenlopende alternatieven. En wanneer u het allemaal wat eenvoudiger zoekt is dat natuurlijk geen enkel probleem. Misschien zijn onze verbluffende lunchbuffetten, amuses of borrelgarnituur dan wel wat voor u. Als u van culinair verantwoord eten houdt en u uw gasten het beste wilt voorschotelen, overigens tegen een schappelijke prijs, dan bent u bij De Buffetkoning aan exact het juiste adres.

 

Buffet – Altijd speciaal

Voor welk buffet u ook kiest en hoe groot de gelegenheid ook mag zijn, een buffet van De Buffetkoning straalt te allen tijde kwaliteit, luxe en heerlijkheid uit. En onze buffetten ogen niet alleen onweerstaanbaar, dat zijn ze ook. Het is dan ook niet voor niets dat De Buffetkoning landelijke bekendheid geniet. De Buffetkoning kent een lange lijst aan tevreden klanten en referenties; van particulieren tot universiteiten, van verenigingen tot zorginstellingen en van gemeentes tot multinationals. Laat uw buffet aan ons over, dan laten we het genieten aan u over.