Cateringbedrijf de Buffetkoning
Van amuses, luxe happen en salades tot volledig verzorgde buffetten inclusief dessert. Wij hebben het allemaal! Neem gerust even de tijd om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Bedrijfsopening
De opening of heropening van uw bedrijf is een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt om een eersteklas cateraar die uw gasten de lekkerste hapjes aanbiedt en deze op smaakvolle wijze presenteert. Met onze professionele catering zorgen wij voor een optimale eerste indruk.

 

Succesvol bedrijfsfeest
Onze gepassioneerde koks maken hapjes en gerechten die gewoonweg geproefd móeten worden. De catering van uw bedrijfsfeest wordt een food-experience, waarmee uw feest op voorhand niet meer stuk kan.

 

Uw mooiste dag van uw leven
Met inmiddels ruim honderd verzorgde bruiloften weten we precies hoe we het uw gasten aangenaam kunnen maken. Alle vers bereide gerechten staan op het juiste tijdstip klaar en worden meer dan smakelijk gepresenteerd.

 

Gezellige personeelsfeesten
Het succes van een goed personeelsfeest of personeelsuitje hangt af van meerdere factoren, maar één ding is zeker: de kwaliteit van het eten en drinken kan de dag maken of breken. Bij De Buffetkoning kunt u terecht voor verrukkelijke salades en delicieuze buffetten.

 

We kleden uw feest aan!
Wie zijn feest een bijzonder en onovertroffen karakter mee wil geven, bieden we maatwerk. Van professionele aankleding van een zaal tot entertainment. Zo kunt u denken aan bediening in klederdracht, een palingroker, live kookdemonstraties en optredens van topartiesten.

 

Sensationeel smakende salades
In onze salades vind je de beste ingrediënten terug. De bereiding is geperfectioneerd. De opmaak bijzonder feestelijk. Ons testpanel ging helemaal óm. U ook? Klik hier voor onze vijf bourgondische schotels

 

LV>>

Cateringbedrijf


Niet elk cateringbedrijf is hetzelfde. Het ene cateringbedrijf profileert zichzelf als servicegericht. Een volgende cateraar moet het hebben van zijn concurrerende prijzen. En weer een ander zet zichzelf op de kaart als cateringbedrijf van topkwaliteit. De Buffetkoning doet hier niet aan mee en pakt het anders aan. Wij besteden niets uit en houden dus alles in eigen beheer. Van inkoop tot verkoop, van bereiding tot bediening en van transport tot presentatie. Wij doen alles zelf. Zodoende drukken wij én onze kosten én zijn wij in staat om topkwaliteit te garanderen. Dit is te zien en te proeven aan onze onovertroffen gerechten, maar ook te voelen in uw portemonnee.
 Cateringbedrijf met gevoel voor beleving

Wij hebben jarenlange ervaring als cateringbedrijf en achten onszelf inmiddels in staat om de wensen en verwachtingen van onze klanten naar redelijkheid in te schatten. Uiteindelijk draait het natuurlijk om één ding: voortreffelijk eten. Maar de ervaring en belevenis van lekker eten is niet alleen het proeven op zich. Ook de hele atmosfeer, de presentatie, het personeel, de gastvrijheid en de setting dragen bij aan het ervaren van een culinair hoogstaande maaltijd. Een gerecht kan nog zo goed zijn, wanneer u zich ongemakkelijk voelt, tactloos behandeld wordt of wanneer de spijzen niet mooi worden gepresenteerd, doet dat afbreuk aan de beleving van de maaltijd. De Buffetkoning is een heuse Bourgondiër die weet hoe het is om te genieten. Hij geniet volop mee wanneer zijn gasten genieten van de maaltijd en doet er dan ook alles aan om elk facet van het cateringbedrijf tot in de puntjes te perfectioneren.
 

Cateringbedrijf

De Buffetkoning heeft als cateringbedrijf een behoorlijke reputatie opgebouwd. Wij hebben als cateringbedrijf talloze buffetten verzorgd voor huwelijken, openingen, feesten, recepties, festivals en overige aangelegenheden. Wij bieden talloze mogelijkheden, niet alleen qua eten, maar ook alles daaromheen. Van 20 tot 1250 gasten. Van vis tot vlees. Van alleen borrelgarnituur tot all-inclusive. En van Spaans tot Zuid-Amerikaans. Zelfs Nederlands topentertainment en de meest luxueuze desserts behoren tot de vooruitzichten.


Contact

De Buffetkoning

Slobbeland 36

1131 AB Volendam

Tel: 0299 - 399798

www.debuffetkoning.nl

Voor meer informatie zie ook: