Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kogelbiefstuk Stroganoff met Tagliatelle

Vanaf 3 persoon(en)

Ingredienten

500 gram Tagliatelle
500 gram Kogelbiefstuk
2 bakjes Stroganoffsaus Runderkamp
1 Courgette
2 Puntpaprika’s
1 Ui
2 teentjes Knoflook
Peper en zout
Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. 2. Kruid de biefstuk met peper en zout. 3. Snijd de groentes. 4. Fruit de ui en knoflook in olie in een wok. 5. Voeg daarna de courgette en paprika toe en wok zo’n 5 min. 6. Verwarm de Stroganoffsaus bij de groentes. 7. Bak ondertussen de biefstuk in roomboter. 8. Snijd de biefstuk aan plakken. 9. Maak de borden op met de pasta, saus en de biefstuk. 10. Bestrooi met Parmezaanse kaas.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten